Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Deventer Havenkwartier Deventer Grijze Silo

Het Havenkwartier in Deventer, de Grijze Silo

Een wijk met veel potentie

In Deventer heeft het Havenkwartier veel potentie om een levendige en aantrekkelijke wijk te worden. Dit gebied ligt direct aan de IJssel en heeft een rijke historie. In de afgelopen jaren is er veel geïnvesteerd in de wijk, waardoor er een aantal nieuwe ontwikkelingen zijn gerealiseerd.

De Grijze Silo

Een van de meest opvallende gebouwen in het Havenkwartier is de Grijze Silo. Deze markante toren is een voormalige graansilo die is omgebouwd tot een woongebouw. De Grijze Silo is een uniek en duurzaam gebouw dat een mooie aanvulling is op de skyline van Deventer.

Herontwikkeling van het Havenkwartier

De herontwikkeling van het Havenkwartier is nog in volle gang. Er zijn plannen om nieuwe woningen, winkels en horecagelegenheden te bouwen. Ook wordt er gewerkt aan de verbetering van de openbare ruimte. Het doel is om het Havenkwartier een aantrekkelijke plek te maken voor wonen, werken en recreëren.

Uitdagingen voor de toekomst

Er zijn nog een aantal uitdagingen waar het Havenkwartier mee te maken heeft. Zo is er nog sprake van leegstand en verloedering. Ook is er nog veel verkeer in de wijk. Het is belangrijk om deze uitdagingen aan te pakken om het Havenkwartier een succesvolle wijk te maken.

Conclusie

Het Havenkwartier in Deventer heeft veel potentie om een levendige en aantrekkelijke wijk te worden. De Grijze Silo is een uniek en duurzaam gebouw dat een mooie aanvulling is op de skyline van Deventer. De herontwikkeling van het Havenkwartier is nog in volle gang. Er zijn plannen om nieuwe woningen, winkels en horecagelegenheden te bouwen. Ook wordt er gewerkt aan de verbetering van de openbare ruimte. Er zijn nog een aantal uitdagingen waar het Havenkwartier mee te maken heeft, maar deze kunnen worden aangepakt om het Havenkwartier een succesvolle wijk te maken.


Comments